Technika na vlasy

Technické věci jsou v dnešní době opravdu všude, jsou všude kolem nás, aniž si to třeba uvědomujeme. Já si vzpomínám třeba na svého prvního přítele, který byl technik a vyzná se opravdu skvěle v počítačích a další technice. Takže cokoliv se mi doma porouchalo nebo rozbilo, tak můj bývalý přítel to všechno ihned opravil. A můj přítel mi taky řekl, že ho opravování techniky a dalších technických věcí opravdu hodně baví. Jenomže když se mi rozbila kulma na vlasy, tak s tím si samozřejmě vůbec nevěděl rady. Takže jsem ihned vypsala reklamační papíry, protože kulmu na vlasy jsem měla sotva tři měsíce.

Mám ráda vlasovou techniku.

Sice ano, kulmu na vlasy používám opravdu každý den, ale přece za tři měsíce se tento výrobek nemůže rozbít. A to hlavně taky z toho důvodu, že ta kulma na vlasy stála čtyři tisíce korun. A tak mi řekněte, jaká technika vydrží jenom tak za chvilku? Myslím si, že tohle by mělo vydržet alespoň pět let. Mě by tohle stačilo a pořídila bych se potom určitě novou kulmu na vlasy. Takže jsem šla jí dát na reklamaci. Jenomže co se nestalo. Reklamaci mi vůbec neuznali, že prý jsem tuto techniku nepoužívala dobře. A byla jsem opravdu naštvaná, protože jsem vyhodila tolik peněz, abych měla krásné vlasy, aby mi to slušelo.

Ráda používám kulmu.

A ne, aby mi za tři měsíce tento skvělý stroj přestal fungovat. Byla jsem naštvaná a zkoušela jsem se taky dvakrát odvolat. Bohužel ale bez úspěchu. Nemohla jsem nic dělat, ani přítel mi v tomhle nepomohl. Zkoušela jsem ještě různé způsoby, jak dosáhnout svého, ovšem ale bez úspěchu. Podle mého názoru to byl asi vadný výrobek a nikdo to nechtěl uznat. Sice chápu, že člověk není neomylný a že i do techniky se vejde nějaký zmetek. Říká se tomu tak, když se něco nefunkčního. Nakonec už jsem si musela pořídit úplně novou žehličku a kulmu na vlasy, ale opravdu stejně mě to mrzí, že jsem tehdy vyhodila peníze úplně zbytečně.